Heritage Angus hos Öxneholm

Vi kan nu tilbyde canadisk oksekød af højeste kvalitet til vores professionelle kunder- og i en begrænset mængde udskæringer til vores private kunder.

Med oksekød fra Heritage Angus er du sikret en høj og ensartet kvalitet af udskæringer fra Angus kødkvæg. Kvæget udvælges særligt og opdrættes på familieejede ranches, hvor de går ude så længe vejret tillader det. Alle dyrene lever hele deres liv på den samme ranch og Heritage Angus kalder det selv “Hand picked. Hand raised.”

Dyrene slagtes når de er max 30 måneder gamle og efter slagtning kategoriseres kødet med et særligt gradingsystem med strenge kriterier, der skal sikre at kun det bedste kød kommer ud til kunderne. Kriterierne indeholder bl.a. høje krav til kødets farve og marmorering, så kun friskt og rødt kød slipper gennem nåleøjet. Desuden har de stor fokus på at hele dyret bruges, så der ikke går noget til spilde.

Canadisk oksekød er 100% hormon- og antibiotikafrit, ligesom der også er 100% sporbarhed på alle produkter.

Öxneholm er nu eneforhandler af Heritage Angus i Danmark og vi har selvfølgelig selv prøvesmagt… Det kan godt anbefales!

Kontorets åbningstider:

mandag – fredag: kl. 07.00 – 14.00

Det er muligt at afgive ordrer uden for åbningstiden på følgende:

webshop: bestilling.oxneholm.dk
e-mail: bestilling@oxneholm.dk
telefonsvarer: +45 46 75 57 61

Öxneholm A/S – Søndre Mellemvej 48 – DK-4000 Roskilde – Tlf.   +45 46 75 57 61

Privatlivspolitik