Vi snakker ikke så meget om os selv.
Vi vil hellere snakke med dig

WP Kød blev grundlagt i 1972 i Roskilde, den driftige by ved fjorden, hvor en god snak fører til en god handel. Den nærhed har kendetegnet vores forretning mere end noget andet. Den personlige kontakt til vores kunder. Den gode snak, hvor vi kan spørge ind, rådgive, blive rådgivet og løse udfordringer. Den gode snak mellem fagfæller, hvor vi kan forstå sammenhængen og tilbyde de helt rigtige produkter.

At få duften af dit køkken i næsen, det er og har altid været afgørende for os.

Efter 47 år skiftede vi navn fra WP Kød A/S til Öxneholm A/S, for at synliggøre vores kærlighed til kød og global bæredygtighed.
Vi er stille og rolige på overfladen, men inden i er vi lidenskabelige kødelskere. Vores passion er at sælge alt slags kød, charcuteri, vildt og fjerkræ, til dig, som elsker at lave mad og give dine gæster en middag – eller en frokost – de ikke glemmer. Om du driver en Michelin-restaurant eller en kantine er ikke det afgørende, for vi sælger kun gode produkter uanset segment.

Hvad et godt produkt er? Ja, efter vores mening er det et produkt, der smager godt, og som giver god samvittighed, for der er gjort overvejelser omkring produktionen af det.

Kontoret er åbent

mandag – torsdag: kl. 06.00 – 14.00

fredag:                      kl. 06.00 – 13.30

Det er muligt at afgive ordre uden for
kontorets åbningstider på følgende:

e-mail: bestilling@oxneholm.dk
telefonsvarer: +45 46 75 57 61

Öxneholm A/S – Søndre Mellemvej 48 – DK-4000 Roskilde – Tlf.   +45 46 75 57 61