Hvem er vi
Vores webstedsadresse er: http://www.oxneholm.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det
Kommentarer
Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.
En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier
Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Kontaktformularer
Cookies
Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.
Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.
Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.
Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder
Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.
Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics
Hvem vi deler dine data med? Hvor længe vi gemmer dine data?
Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.
For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data?
Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data?
Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Persondata
Öxneholm A/S er ansvarlig for behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med den gældende danske og europæiske persondata- og markedsføringslovgivning.
Öxneholm A/S kan indsamle persondata fra kunder, når disse indhenter et tilbud, afgiver en ordre, tilmelder sig nyhedsbrevet, deltager i en konkurrence eller kampagne eller udfylder en formular, med henblik på at udføre kundens bestilling eller andre ønsker fra kunden. Brugere kan blive bedt om, i det omfang det er passende, at opgive deres navn, e-mailadresse, telefonnummer, fysiske adresse og postnummer og land.

Formål med behandling af persondata
Dine persondata kan bruges til afgivning af tilbud og registrering af ordre, til kommunikation om indgåede eller afslåede aftaler, til kundeservice og andre serviceydelser, til at sende nyhedsbreve, som du er tilmeldt, samt til kundestatistik. Derudover kan information blive brugt til at køre en kampagne, konkurrence og/eller andre markedsføringsformål. Öxneholm A/S kan også bruge denne information til administration samt forbedring af vores websteder. Medmindre data stadig er i anvendelse (f.eks. i form af et kørende kundeforhold) vil de blive slettet efter 5 år, i henhold til bl.a. bogføringsloven.

Ugetilbud og nyhedsbreve
Öxneholm A/S kan sende Ugetilbud og nyhedsbreve til brugere, der har tilmeldt sig dette. Hvis du på noget tidspunkt ønsker at afmelde fremtidige e-mails, kan du gøre dette ved at klikke på teksten “Afmeld” i ugetilbuddet. Du kan også afmelde ved at sende en e-mail til gmg@oxneholm.dk og så afmelder vi dig manuelt.
Vi deler eller sælger ikke dine oplysninger med andre og kun relevante ansatte i Öxneholm A/S har adgang til dine data.

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig. Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning, eller med henblik på en opfyldelse af en aftale, er pålagt at skulle gemme. Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne. Du gøres opmærksom på at tilbagekaldelse af samtykke har den konsekvens at du ikke kan bestille varer eller modtage tilbud fra os længere.

Öxneholm A/S kan til hver en tid opdatere denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Dette gøres altid indenfor rammerne af gældende dansk og europæisk lovgivning på området.

Har du spørgsmål eller kommentarer angående os kan du kontakte os på meh@oxneholm.dk Denne email-adresse er beskyttet mod programmer som samler email-adresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Kontorets åbningstider:

mandag – torsdag: kl. 06.00 – 14.00

fredag:                      kl. 06.00 – 13.30

Det er muligt at afgive ordrer uden for åbningstiden på følgende:

e-mail: bestilling@oxneholm.dk
telefonsvarer: +45 46 75 57 61

Öxneholm A/S – Søndre Mellemvej 48 – DK-4000 Roskilde – Tlf.   +45 46 75 57 61