Ny og mere strømbesparende køleteknik

Tirsdag d. 12. februar startede den store udskiftning af vores køle- og ventilationsanlæg for alvor. På en flot solskinsdag ankom nemlig vores nye 1,7 tons tunge kondensator, og den blev med præcision og forsigtighed løftet ud af lastbilen og sat på jorden.
Inden længe vil den befinde sig på taget af vores lagerbygning, hvor den vil have stor betydning for den nye og mere strømbesparende køleteknik, der bliver implementeret i alle vores køle- og frostrum. Samtidig påbegyndes arbejdet med at udskifte alle lyskilder til LED-baserede løsninger. Det virker måske som et indlysende (og lidt nemt) valg, men i en mellemstor produktionsvirksomhed som Öxneholm, vil det gøre en synlig forskel.
Alt dette skal bl.a. medvirke til at nå vores mål om at reducere det samlede strømforbrug med 25% over en 5-årig periode.

Nyt køle- og ventilationsanlæg er en stor investering og en 25% reduktion af elforbruget er et ambitiøst mål, men hos Öxneholm stræber vi virkelig efter at være en virksomhed der gør en forskel. Ikke fordi det er flotte fjer at pynte sig med, men fordi vi oprigtigt tror på at det er det rigtige at gøre – og fordi vores verden ikke har råd til at vi lader være.

Åbningstider

Mandag – fredag:
kl. 07.00 – 14.00

Følg os på