Job og karriere i Öxneholm A/S

I Öxneholm A/S drives vi af engagement og effektivitet, og vores værdigrundlag er fundamentet for vores succes. 

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere, som sammen med vores kunder – og varerne i vores sortiment – udgør fundamentet for vores virksomhed.

Den ambitiøse tilgang er kun begyndelsen. Hos os kan man bruge vores faglige teams og vores kultur til at realisere sit potentiale: Lær af de bedste og omgiv dig med mennesker i en organisation der leverer til nogle af landets dygtigste fagfolk, bedste køkkener, restauranter og kantiner.

Det kan du arbejde med hos os

Vores teams og afdelinger består af pølsemageri og forædling, opskæring og produktion, ekspedition og pakkeri, kørsel og distribution samt administration. 

En karriere med kød, gastronomi og logistik – er det måske dig? Vil du være en del af Öxneholm-familien, og vores teams af dygtige og faglige medarbejdere, der er dybt passionerede for at levere vores kunder kvalitetsvarer til tiden? 

Med mere end 70 medarbejdere er vi en stor og mangfoldig arbejdsplads med en bred vifte af job- og karrieremuligheder. 

Har du en forældet opfattelse af en slagter?

Lad os fortælle dig om fremtiden og hvordan en karriere indenfor kød og pølsemageri kan se ud for dig. Læs mere om fremtidens slagter, klik her

Sådan er det at arbejde her

Det er et af Öxneholm A/S’ mål at alle medarbejdere fungerer og trives i et godt arbejdsmiljø. Vi tilstræber et godt fysisk, psykisk og sundt arbejdsmiljø for alle medarbejdere, uanset hvor man er placeret i organisationen. Vi bestræber os på at være en attraktiv arbejdsplads hvor den enkelte medarbejder trives og føler sig værdsat.  

Når du arbejder hos Öxneholm A/S kan du helt sikkert forvente at blive en del af en spændende virksomhed, hvor der altid er fart over feltet. 

Vi deler vores hverdag på vores Öxneholm-app, vidensdeler og holder os ajour med arbejdsplaner m.v.  

Socialt ansvar.
Unge mennesker skal have en god start på arbejdslivet. Derfor har vi også mange dygtige unge mennesker der får en god start på arbejdsmarkedet og tager faglighed og personlig udvikling alvorligt. Hos Öxneholm A/S får du mulighed for at bruge dine kompetencer, din viden og din erfaring til at håndtere nogle af vor tids største sociale udfordringer.

Smartphone mockup

Sådan bliver du en del af Öxneholm A/S

Find ud af, hvilke muligheder du har hos Öxneholm A/S og start din ansøgningsprocedure ved at sende en mail. Du kan se ledige stillinger her.

Besøg også Öxneholm A/S´ ”ledige stillinger” på Jobnet for at se om der pt. er ledige job – ellers anbefaler vi at du søger uopfordret på vores mail job@oxneholm.dk

Klik her på Jobnet.dk og søg på Oxneholm. 

Vi giver dig besked, når vi modtager dine oplysninger, og hvis din ansøgning opfylder vores krav, inviterer vi dig til en samtale.

Hver morgen i ekspeditionen pakkes tusindevis af varer og sendes afsted.

16_Følgesedler - Öxneholm - med slør_lille

Kontorets åbningstider:

mandag – fredag: kl. 07.00 – 14.00

Det er muligt at afgive ordrer uden for åbningstiden på følgende:

webshop login: klik her 
e-mail: bestilling@oxneholm.dk
telefonsvarer: +45 46 75 57 61

Öxneholm A/S – Søndre Mellemvej 48 – DK-4000 Roskilde – Tlf.   +45 46 75 57 61