Vi lader smagen tale for os

Öxneholm har i 50 år produceret og leveret kød i ekstraordinær kvalitet til restauranter og privatpersoner, som ønsker smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Vi er passionerede omkring vores arbejde, omkring velsmag og omkring gode forhold for dyrene og vores fælles natur. Vi stræber derfor efter at gøre en forskel inden for vores branche, så det altid er muligt for restauranter og privatpersoner at få kød i højeste kvalitet med bæredygtighed for øje. Vores mål er, at vi i fællesskab kan løfte vores madoplevelser, samtidig med at vi værner om miljøet, og derfor er vores motto: Spis mindre – men bedre.

Vi startede i 1973 som WP Kød, der blev grundlagt i Roskilde, den driftige by ved fjorden, hvor en god snak fører til en god handel. Den nærhed har kendetegnet vores forretning mere end noget andet, hvor vi særligt værdsætter den personlige kontakt til vores kunder.

Dybt i Öxneholms identitet ligger nemlig den gode snak og rådgivning omkring de rette produkter til både fagfæller og den private forbruger. Ved at få en samtale omkring kundens behov og ønsker, kan vi tilbyde de helt rigtige produkter og skabe et sortiment med fokus på det, der efterspørges.

Vi insisterer på selv at selektere det kød, som vi tilbyder, fordi smagen er det afgørende for, om en vare kommer ind i vores sortiment. I vores sortiment finder du derfor kun kød, som vi selv mener, er af absolut højeste kvalitet, og som en række af Danmarks bedste restauranter bruger til at fuldende smagsoplevelsen hos dem.

Vi har kærlighed til kød, og det er også dét, der kendetegner vores kunder. Om du driver en Michelin-restaurant, en café eller en kantine, er ikke det afgørende. Vi sælger kun gode varer uanset segment, for at sikre at alle kan få smagsoplevelser, de ikke glemmer.

Den gode smagsoplevelse er vores passion og den starter med den rette kvalitet.

Åbningstider

Mandag – fredag:
kl. 07.00 – 14.00

Følg os på