Smag på vores sortiment

Det gør vi hele tiden. Smager og vurderer. For det er smagen, der bestemmer, hvad der kommer med i vores sortiment. “Godt nok” eksisterer ikke i vores bog. Alt skal være i top. Og som passionerede fagfolk bruger vi rigtig meget tid på at smage, vurdere og vælge – ligesom dig. På jagt efter den gode smag i hvert enkelt stykke kød.
Det er også derfor vigtigt, at vi ikke sælger dig et stykke kød, uden at have talt med dig forinden.

Her er noget, du måske ikke lige tænker over: Dine idéer og ønsker er med til at gøre vores sortiment populært. Sådan er det faktisk. Dine ønsker er med til at udvikle vores sortiment. Vi elsker kød ligesom du gør og vi bruger gerne megen energi på at finde lige præcis den rigtige vare til din forretning. Hvad skal der til for at et produkt kan komme med i vores sortiment? Det skal smage godt og det skal leve op til forventningerne. Det er vores to enkle, men ufravigelige regler.

Dine ønsker og dine idéer betyder mere for os end du tror. De er med til at gøre vores sortiment til det bredeste og det mest populære. Og så har vi endnu ikke talt om den høje kvalitet.

Vi elsker kød, men erkender samtidig at kød, herunder specielt oksekød, er belastende for klimaet. Det er netop derfor vigtigt at spise mindre, men bedre kød, og det er heller ikke nogen dårlig ide at tage en helt kødfri dag. Dét bakker vi op om, selv som kødelskere. Tal med os, og lad os hjælpe med at vurdere, hvad du kan gøre for at sætte det mindst mulige aftryk på vores klode.

Kontorets åbningstider:

mandag – fredag: kl. 07.00 – 14.00

Det er muligt at afgive ordrer uden for åbningstiden på følgende:

webshop login: klik her 
e-mail: bestilling@oxneholm.dk
telefonsvarer: +45 46 75 57 61

Öxneholm A/S – Søndre Mellemvej 48 – DK-4000 Roskilde – Tlf.   +45 46 75 57 61