Smag på vores sortiment

Det gør vi hele tiden. Vi smager og vurderer på kød, for det er smagen, der bestemmer, hvad der kommer med i vores sortiment. “Godt nok” eksisterer ikke i vores bog. Alt skal være i top. Og som passionerede fagfolk bruger vi rigtig meget tid på at smage, vurdere og vælge – ligesom dig. På jagt efter den gode smag i hvert enkelt stykke kød. Det er derfor også vigtigt, at vi taler med dig, om hvilket kød du har brug for – i din restaurant eller i dit køkken.

 

Dine idéer og ønsker betyder mere for os, end du tror, og de er med til at udvikle vores sortiment, så vi altid har det mest populære kød og det der byder på den højeste kvalitet ved serveringen. Vi elsker kød, ligesom du gør, og vi bruger gerne megen energi på at finde lige præcis den rigtige vare til din forretning, så du kan levere kvalitet på den mest bæredygtige måde.

 

Vi elsker kød, men vi erkender samtidig, at det er belastende for klimaet. Det er netop derfor vigtigt at spise mindre, men bedre kød, og det er heller ikke nogen dårlig idé at tage en helt kødfri dag. Som kødelskere bakker vi op om det, fordi det hjælper os til at skabe et bedre klima og et større fokus på kvaliteten i det vi spiser.

 

Så hvad skal der til, for at et produkt kan komme med i vores sortiment? Det skal smage godt og det skal leve op til forventningerne om en sund produktion. Det er vores to enkle, men ufravigelige krav.

 

Nu er du den næste smagsdommer.

Åbningstider

Mandag – fredag:
kl. 07.00 – 14.00

Følg os på