Öxneholm Hjertegris

Öxneholm Hjertegris er vores helt nye serie af danskproduceret svinekød med fokus på dyrevelfærd og ansvarlighed.

Öxneholm Hjertegris lever under de bedst mulige forhold, så tæt på deres naturlige instinkter som muligt. Alle grisene er født af fritgående søer, har en glad krølle på halen og lever i en innovativ åben stald, med udelignende forhold og et to-klimasystem der øger dyrevelfærden. Disse levevilkår kvalificerer Öxneholm Hjertegris til tre dyrevelfærdshjerter og en anbefaling fra Dyrenes Beskyttelse.

Öxneholm Hjertegris kommer primært fra Herregården Møltrup hvor kvalitet, dyrevelfærd og social ansvarlighed går op i en højere enhed. Herregården Møltrup har i over 100 år fungeret som optagelseshjem for hjemløse mænd, der har brug for et nyt tilhørssted i livet. De 120 beboere arbejder hver dag på godset med forskellige opgaver og 2-5 af dem er engageret i svineproduktionen.

Dyrene slagtes når de når en vægt på ca. 90 kg, fordi det er her fedtsætningen er ideel. Vejen til slagteriet er kort og de slagtes efter vores anvisninger, så hele dyret udnyttes bedst muligt.

Öxneholm Hjertegris er fuld af gode og ærlige historier om både dyr og mennesker, og vi har derfor gjort det nemt at servere svinekød med god samvittighed!

Åbningstider

Mandag – fredag:
kl. 07.00 – 14.00

Følg os på