Öxneholm Uruguay

Nu kan vi endelig løfte sløret for vores helt fantastiske nyhed: Öxneholm Uruguay.
 
Med Öxneholm Uruguay har vi hævet barren for hvad man kan forvente af sit oksekød. Öxneholm Uruguay består af det bedste uruguayanske oksekød vi har kunnet finde på markedet lige nu, og vi er stolte af at kunne tilbyde kød fra 100% kornfodret Angus kvæg hvor både kvalitet og ansvar er helt i top. Kødet har en sublim fedtmarmorering der giver en unik smag, og med Öxneholm Uruguay har vi gjort det nemmere at give gæsterne en enestående spiseoplevelse.
 
Öxneholm Uruguay produceres hos BPU, som er et af Uruguays nyeste og fremmeste slagterier, og BPU har tilbudt at levere præcis de udskæringer og de mængder som vi ønsker. Det betyder at vi som nogle af de eneste kan tilbyde friske forsyninger af ribeye, striploin og mørbrad hele året rundt. Vi lader os altså ikke begrænse af toldkvoterne som andre leverandører ellers rammes af flere gange om året – og det er selvfølgelig en kæmpe fordel for vores kunder.
 

Med aftalen med BPU er det også blevet muligt at forene bæredygtighed og velsmagende kvalitetskød. BPU’s energiforbrug dækkes af over 95% grøn energi, 70% af deres vand recirkuleres, og de har høje krav til dyrevelfærd, hvor dyrene lever frit og godt på markerne hele året. Ansvarlig produktion bliver en større og større faktor for gæsterne når de skal vælge spisested, så med Öxneholm Uruguay har vi gjort det nemt og gennemskueligt for vores kunder at møde de stigende forventninger, og ikke mindst at bruge den gode historie i markedsføringen.

Åbningstider

Mandag – fredag:
kl. 07.00 – 14.00

Følg os på