FOODEXPO 2020 er blevet udsat

OPDATERING – Foodexpo 2020 er blevet udsat pga. anbefalingen fra myndighederne ifbm. covid-19-virussen. Vi afventer ny dato.

 

I ultimo marts vil man kunne finde Öxneholm i hal M på fødevaremessen FoodExpo i Messecenter Herning.

Vi glæder os til at tage imod nye samt eksisterende kunder, og vi byder meget gerne indenfor til en god snak om kvalitetskød, bedre råvarer og ansvarlige produktionsformer, ligesom vi selvfølgelig også sørger for lækre smagsprøver til alle der kigger forbi. Smag fx på kornfodret oksekød fra fritgående Angus kvæg fra Uruguay, elle smagfuldt dansk svinekød der er opdrættet med fokus på dyrevelfærd og social ansvarlighed – og så tager vi selvfølgelig også nogle af vores mest populære pølser med fra eget pølsemageri. Der skulle altså være lidt for enhver smag hos os.

Vi møder talstærkt op og er allerede nu i gang med en grundig forberedelse, så vi er sikre på at alle der er interesserede, kan få ny inspiration med hjem uanset om det er til restauranter, kantiner eller cateringvirksomheder.

Vi glæder os til at se jer!

Åbningstider

Mandag – fredag:
kl. 07.00 – 14.00

Følg os på