Öxneholm offentliggør CSR-rapport 2019

Der er endnu intet krav til virksomheder om at udarbejde og offentliggøre en årlig CSR-rapport. Men fordi vi tager vores ambition om at være en ansvarlig fødevareleverandør alvorligt, så har vi netop offentliggjort vores rapport med med mål og resultater for det forgangne år. Fremover vil vi årligt rapportere på denne måde – både for at øge gennemsigtigheden af vores bæredygtighedstiltag og for at bruge rapporten som værktøj til at tracke, at vores arbejde med vores mål forløber planmæssigt.

Vi har forsøgt at gøre rapporten så præcis og konkret som muligt, så den er nem at gå til for alle interesserede.

Vores CSR-rapport kan læses her:
https://indd.adobe.com/view/9d6a4797-5ac2-4511-b820-15538343e0e2

Åbningstider

Mandag – fredag:
kl. 07.00 – 14.00

Følg os på