Vi fortsætter som normalt…

Onsdag aften blev meget af Danmark sat på pause af myndighedernes covid-19-beredskab. Offentlige institutioner blev lukket ned og offentligt ansatte blev sendt hjem. Hos Öxneholm følger vi naturligvis udviklingen dag for dag – og time for time. Vi tager derfor løbende de nødvendige foranstaltninger, for på den måde at sikre at vores kunder stadig kan få leveret varer, samtidig med at vi passer på os selv og på hinanden.

Vi har derfor åbent som normalt og er klar ved telefonerne kl. 6-14 som vi plejer. Vi har varer på hylderne og vores chauffører er at finde på de danske veje. Med andre ord: vi fortsætter med at levere kvalitetskød til vores kunder.

Vi vil dog gøre opmærksom på at der kan opstå forsinkelser i forhold til normale leveringstidspunkter, da vi bliver nødt til at samle flere ture på færre biler. Men vi gør selvfølgelig vores allerbedste for fortsat at leve op til de høje krav vi stiller til os selv.

Åbningstider

Mandag – fredag:
kl. 07.00 – 14.00

Følg os på