At være slagter eller pølsemager er mere end kød og pølser

I Öxneholm er vi fremtidens slagtere og pølsemagere, og i vores effektive teams samarbejder vi – Man er en team-player og arbejder med de nyeste løsninger, der er med til at skabe langsigtet og bæredygtig vækst for vores kunder.

Den grønne dagsorden optager os – Kød bliver aldrig 100% Co2-neutralt – Men Öxneholm A/S er en virksomhed i Danmark vis produktion og Co2-aftryk er neutralt – Med andre ord ønsker vi os at faglighed går hånd i hånd med en grøn linje og at påtage os vores ansvar for vores klode forbliver grøn og bæredygtig. Du vil hos os lære hvordan vi tænker grønt i næsten alt hvad vi gør, og på den måde medvirker til at konsum af kød så klimavenligt som muligt.

En karriere som fremtidens slagter

Hos Öxneholm er fremtidens slagtere, pølsemagere og fagfolk Green embracers og Team players. Hvad mener vi med det? Det betyder, at du arbejder med de sidste nye og bedste råvarer og maskiner, og er drevet af at forny denne del af fødevarebranchen. Du forvandler råvarer til produkter og skaber værdi for vores kunder. Og du er en del af et team, der sammen løser kundernes efterspørgsel efter kvalitetskød, charcuteri, fjerkræ og pålæg.

Daniel Søren Boesgaard Hjulgaard Slagtermester, Öxneholm A/S

Hvad er det bedste ved at arbejde med kød- og plantebaseret fødevarer?

Det som driver mig i min hverdag som slagtermester er den stejle læringskurve, som er med til at sikre, at jeg hele tiden udvikler mig både fagligt og socialt. Herudover får man som slagter hos Öxneholm A/S et unikt indblik i forskellige færdigheder, hvilket jeg synes er enormt spændende. Noget af det bedste for mig er de gode relationer og det unikke fællesskab, som der dannes gennem vores tætte samarbejde.

Vil du starte din karriere som fremtidens slagter, pølsemager – i vores ekspedition, eller måske som chauffør hos os?

Vi søger altid nye nysgerrige kollegaer. Så send din ansøgning til job@oxneholm.dk hvis du enten er interesseret, eller blot vil høre hvilke muligheder som der er åbne.

Skærestuen

Åbningstider

Mandag – fredag:
kl. 07.00 – 14.00

Følg os på