Konkurrencevilkår:

Sådan deltager du på Instagram:
Upload dit billede på din profil og hashtag det efter beskrivelsen (fx #Öxneholm). Husk at have en åben profil, så vi kan se billedet. Vinderen kontaktes i en direkte besked og det aftales hvornår præmien kan afhentes. Der er en svarfrist på 5 hverdage efter man er blevet kontaktet. Hvis vinderen ikke har svaret inden svarfristen, findes en ny vinder, med mindre dette er uhensigtsmæssigt i forhold til konkurrencen eller præmien. Man kan deltage i konkurrencerne under forudsætning af at retningslinjerne for brugen af Instagram og gældende lovgivninger overholdes.

Sådan deltager du på Facebook:
Spørgsmålet i facebook-opslaget besvares direkte i kommentarfeltet.
Vinderen kontaktes direkte via Facebook når konkurrencen er slut.  Der er en svarfrist på 5 hverdage efter man er blevet kontaktet. Hvis vinderen ikke har henvendt sig inden svarfristen, findes en ny vinder, med mindre dette er uhensigtsmæssigt i forhold til konkurrencen eller præmien. Man kan deltage i konkurrencerne under forudsætning af at retningslinjerne for brugen af facebook og gældende lovgivninger overholdes.

Præmien:
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Facebook/Instagram og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Præmien fremsendes til vinderens adresse efter aftale (dog ikke til ikke-brofaste øer).

Hvordan findes vinderen:
Vinderen findes enten ved tilfældigheds- eller præstationsprincip.
Ved præstationsprincippet vælges vinderen af et panel bestående af ansatte fra forskellige afdelinger i Öxneholm A/S. Dette panel alene bestemmer hvem der vinder. Alle kommentarer tages i betragtning.
Ved tilfældighedsprincippet findes vinderen ved tilfældig lodtrækning.
Vinderen findes på det tidspunkt der er angivet i konkurrencen og kontaktes herefter. Öxneholm A/S forbeholder sig både retten til at offentliggøre navnet på vinderen på konkurrenceopslaget, samt til brugen af evt. indsendte billeder o.lign. til konkurrencen.

Alle konkurrencer er arrangeret af Öxneholm A/S, Søndre Mellemvej 48, 4000 Roskilde, telefon 46 75 57 61. Konkurrencerne er på inden måde sponsoreret, associeret med eller administreret af facebook. Öxneholm A/S forbeholder sig desuden retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencer på et hvilket som helst tidspunkt, uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Ansatte i Öxneholm A/S eller medlemmer af deres husstand kan ikke deltage i konkurrencer. For at kunne deltage i konkurrencerne skal man være over 18 år og bosat i Danmark.

Åbningstider

Mandag – fredag:
kl. 07.00 – 14.00

Følg os på